Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Tuesday, June 11, 2013

D

Bila ingin aku melupakan dia hadir... bila ingin dia hadir dia melupakan aku... kadangkala ak merasakan dia tidak pernah mengenali aku. Selama 7 tahun seperti 7 hari sahaja... mengapa org yg baru dier kenal sepertinya kenal sangat lama... itulah sebenarnya manusia.. sentiasa lupa.. apabila ada yg mengambil berat aku seolah2 disingkirkan... Sedangkan aku pula tidak pernah sisihkan dia dari kehidupan aku. 

Bila rindu ingin rasanya nak dengar suara.. Ingin nak dengar gelak tawa seperti dulu.. ingin juga mendengar nyanyian yang selalu di nyanyikan untuk aku... MASIH TIADA IKATAN WALAU TELAH LAMA BERPASANGAN.. HANYA BAHASA YANG MEYAKINKAN HUBUNGAN KITA.. DENGAN SUARA YANG SYAHDU DAPAT KAU LUKIS HATIKU.. KEINDAHAN MIMPI2MU... Mengalir sudah air mataku... adoiiiiii... sedih lak rasanya... bila teringat di tinggalkan tanpa berkata apa2... tidak ingin mendengar apa yg ingin diterangkan... Aku sendiri tak tahu adakah dier masih membaca blog aku ni..

My Soul...
Aku ingin kau tahu sehingga saat ini kau tetap dalam hatiku... kau cinta pertamaku.. kau cinta terakhirku... Miss u very much... Nothing gonna change my love for u...


No comments:

Post a Comment

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...