Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Sunday, May 12, 2013

Huarghhhhhhhhh.... baru bangun dari tido lama... Alamak dah berhabuk ni... lama tak coretkan aper2... Bukan malas tapi takder idea.. then not in the mood... (eh... sama la maksud kan) ekekkeke...

Baru2 ni berkenalan dengan seorang jejaka... Date 15/4/2013... Hari ape yer... masa 8.51 pagi.. Tak pernah2 org kol pagi2.. biasa la kan.. org yang simple dan tak kisah ngan diri aku ni susah skit org nak dekat... Umur pun dah lanjut kan... But i dont care... Segalanya Allah dah tentukan.. Ape yg perlu aku lakukan DOA... USAHA dan TAWAKAL.. Semoga Allah memberi seorang teman kawan kekasih suami dan imam untuk aku... Amin...

Eh .. terlebih sudah.. oklah berbalik pada cerita kawan baru.. He's sweet... Walau pun tak pernah berjumpa tapi aku pasti dia seorang yg baik... Tapi biarlah berkawan kan... No feeling2... No cintan2... No emosi... Buat masa ni aku rasa ok.. but aku tak nak terlalu percaya.. aku tak mahu sejarah dulu dengan dier berulang.. It's Hurt.. Hm... Tak sangka birthday kitorg sana 30 August....Tapi bukan bermakna i'm fall in love ok... Aku ni ego skit... nak feeling tu sosah skit.. Kami ada berjumpa untuk kali pertama... dan bagi aku dier ok... Tak control mcm setengah org... Sporting.. Senang berborak... aku pun tak der la kaku... Biasa la aku ni kadang tak pandai nak kontrol.. suker2 aku jer nak gelak ke makan ker.. aku suka jadi diri aku yg sebenar... 

So ok lah habis dah citer... Nanti aku update lg...

Kepada Mohd Izuan Rahman... Selamat berkenalan... 

No comments:

Post a Comment

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...