Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Thursday, May 17, 2012

HIPOKRIT

Terkejut ke kawan2... Mesti tertanya-tanya kat sape la aku kata hipokrit kan... Kepada seseorang yang pernah aku kenal... Tak perlu aku nak berjiwang kan...

Dulu masa aku kenal dier... aku penah tanya dier ( do you have any relationship with her selain dari kawan??) but dier cuma jawab no no no... But muka dier macam bersalah jer.. Tapi he still say nooooo... ok just trust him... but feel like stupid girl... and after 2 or 3 month we break up... feel so sad but just sabar... Ader hikmah kan... My friend pun mmg ader citer macam-macam skandal mereka berdua.. But i just ignore it... sebabnya aku tak mahu menerima cerita orang mcm tue jer... tapi aku dengar dan nampak dengan mata kepala sendiri.. Walaupun bergitu aku tetap memaafkan... Kenapa aku jadi mcm ni...

Dulu prinsip aku sangat kuat.. Tapi setelah aku berjumpa dengan dier semula aku jadi seperti terlalu lembut hati... Sebenarnya kawan2 ni citer lama... Tapi dibangkitkan citer ni sebab aku ternampak sesuatu dalam FB.. Kata tak der aper2 kan... Tapi bila aku pikir balik jika kawan2 semestinya diraikan hari ni jugak kan.. buat benda tue seolah2 dah di tempah lama dah.. Bukan aku cemburu tapi aku baru perasan...

Bukan aper kadang2 sedih aku yang kenal dari zaman sekolah lagi seperti orang asing.. bila aku mula kehidupan baru dier muncul seolah2 ingin kembali.. tapi bila tanya aku pulak seperti orang bodoh... Sebenarnya untuk aper kembali.. hanya sengaja nak menyakitkan hati atau merosakkan hubungan orang lain.. Aku mmg menerima dengan tangan yang terbuka.. tapi aper salahnya kadangh2 fikirlah untuk orang lain...


Aku tujukan pada orang yang  aku cinta zaman sekolah lg... kami berjumpa semula bila aku sudah bekerja... aku sangat benci pada orang hipokrit... jgn cuba mendekati aku lg... 



Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...