Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Sunday, August 21, 2011

Hobi Baru...

Hm... Sekarang ni aku ader hobi baru.. ntah kenapa tetiba membela pulak.. hahha.. selama ni aku tak penah suka.. bila nampak jer kali pertama terus suka... sgt sihat dalam jagaan ku... Korang nak tau aper... Jap yer nak upload... Tunggguuuuuuuuuuuu.......http://www.emocutez.com


Ini lah dier.. cantik tak bunga rose aku.. ader warna oren sama.. hehehhe... Hm... Aku jaga dengan rapi tau... tapi tak tahu lah lama2 macam mana... 

Semoga kau terus mekar dan harum seperti cintaku padanya...http://www.emocutez.com 


Menu berbuka Puasa 21/8/2011

Assalamualaikum....

Entry hari ni menu Makan berbuka puasa pada hari ni... hahahh.. hanya berbuka di rumah hari ni.. lagi pun semua benda nak masak ader.. wat per nak membazir kan.. 


Hari ni aku masak udang masak kunyit dan masukan black paper... Minuman pulak teh O ice... mmg sedap... Udang pulak besar dan fresh dari pasar.. Manis jer..


Menu seterusnya.. Ikan kembung masak lemak.. kalau orang kedah panggil ikan temenung.. kalau makan ja mesti termenung... hahahhahahahaha... ikan kembung goreng yang fresh dari pasat jugak... besar dan manis isinya... lastly kobis bulat goreng dengan telur... waaaaaa sedapnya... Kalau nak makan meh ler.. tapi dah habis.. hahahha... 

Korang pulak aper menu berbuka hari ni... Bgtau yer... 

Daaaaa,.....

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...