Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Friday, August 19, 2011

Berbuka Bersama My best Friend Di Alor Setar 19/8/2011

Assalamualaikum...

Haaaaa... entry hari ni berbuka puasa jugak... aku ni mmg bz jer 2 minggu ni.. berbuka dekat luar sahaja... hahahah... Kali ni berbuka di Alor Setar... 


Ha... berbuka di Nasi Ayam Penyet Wong Solo... Mmg sedap.. Ala2 Indonesia.. Tokey dier pun indon... heheh...Hensem jugak... (statement yang gedikssss)...http://www.emocutez.com 

Juadah yang sgt sedap... Nasi dier ni ader 3 pilihan.. Sebab kedai dier baru sgt buka so, tak banyak menu..

Nasi ayam penyet harga RM 5.50

Nasi Ayam Penyet Kampung RM 10.00

Ada lagi menu lain yang aku ingat Nasi penyet Lele(Keli) satu lagi ikan talapia...  heheh.. Harga aku tak pasti.. Minuman pulak tak banyak choice.

 Ni  la Nasi Ayam Penyet.. Korang tengok macam biasa kan.. Tapi menu mmg unik... Rasa yang korang mmg  tak boleh lupa.. aku mungkin akan makan lagi... hehhe bawa kakak, abg ipar then Famili abg kandung sama...


Ni pulak menu sampingan... Ader Gado2.. Tempe dengan Tauhu Goreng.. Rasa yang sgt menyelerakan.. yang best air tu.. Namanya Air ais buah ( tembikai, nenas, sengkuang dan honey dew)  


Ini lah wanita2 jelita yang bersama berbuka puasa... hehehehttp://www.emocutez.com  adik aku yang bongsu tak join sebabnya dia malu dier jer lelaki... hehehe


Hanya Kami berlima sebab ader yang tak jadi... So, kepada my friend tq sudi ajak berbuka puasa bersama.. even kita dah tak satu jabatan aku tidak pernah dilupakan... Love u all... Muahhh


Berbuka Puasa Bersama Member Sekolah Agama Saaddatuddaroin

Gembira rasanya dapat berjumpa dengan kawan2 yang dah lama.... Rasa kembali nostalgia lama.. Acewah... heheheh..  So, pilih punya la pilih.. last2 makan la dekat MC Dota... Mesti ader yang tak tahu restaurant ni kan... hahah.. yang aku tau hanya ader di Kedah jer.. So, saper2 nak makan meh cni aku tolong bawakkan..

Janji sepatutnya awal.. yang dari jauh sampai dulu.. sian kan.. heheh..




Berbuka puasa di Mc Dota... Yang Pic atas tue.. yang pakai tudung peach tue Wizni sekarang dah jadi doc...Bestkan tengok kawan2 berjaya.. yang tengah kecil molek tue Murihah dan nama manjanya Kak Cik.. yang hujung tue Yusmah.. hehhe.. Ader lagi kawan2 ni.. tapi ader yang tak jadi datang.. ini jer lah yang tinggal..  



Berborak sambil menunggu masa berbuka.. Apa yang borakkan tue... Serius jer.. hehehe


Juadah berbuka... Sedapppppppppppp....


Time pulang... thanks kawan2 sudi buat reunion kecilan.. hehehhe.. best sgt dapat jumpa korang... Semoga kita berjumpa lagi yer...

Thanks 4 wizni sudi datang dari jauh dan belanja yer... thanks so much.. nanti belanja lagi tau...

Salam...


Berbuka Puasa Bersama KVC(Kedah Viva Crew) 13/8/2011

Dah lama masuk KVC jadi ahli ni la first time aku join aktiviti... Sibuk aku mengalahkan kerja besar... hahahah.. Hari ni aku join diorang berbuka puasa.. Ramai jugak dan happening sgt.. hahha..



Berbuka Puasa Di Pendang... Di Rumah Presiden KVC.. hehehhe.. Ni la kali pertama aku join aktiviti selama masuk kelab ni... 


Hm... Ader pulak majlis sambut birthday geng bulan 8.. hehehe.. thanks KVC smbut birthday kitorang... 


Mari mari potong kek sama2... 


Along kutip duit bulanan.. mari2 sama2 bayar yer.. heheh.. Ni cik hanim bendahari KVC


Ni lak sesi melekat no siri KVC pada keta... My car yang comel tue no siri 17.. So kepada member2 KVC kalau nampak keta i tegur2 yer...


Ok lah sume.. Dah nak balik yer... Daaaa.. semoga bertemu lagi yer... 


Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...