Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Friday, July 8, 2011

Jalan-Jalan Kuala Lumpur 23-25/6/2011

Sudah lama aku tak menjejakkan kaki ke Kuala Lumpur... Dulu tiap2 bulan... heheh.. orang yang memahami jer yang akan tahu... 

So, pada tarikh 23 tue aku gerak ke KL jam 9.30 pagi.. hm... tak sabar lak rasanya.. heheh KL i'm coming... Aku naik bus TRANASIONAL... Dalam kul 11.00 pagi bus benti kat Bukit Gantang..aku sampai kat KL lebih kurang kul 2.30 petang... Kawan aku datang ambik kat Stesen Bus Duta... Lepas tue tak pg check in bilik lagi terus keluar ke Mid Valley... Lapar... 



We All at Pizza Hut.. heheh... Yang pic atas tue jangan salah faham tau... He's my best friend since 2004 until now.. kalau pegi KL jer mesti dier yang ambik... So, pas jalan2 kat Mid Valley we all pi tengok wayang citer RASUK... Tengok iklan macam hebat giler tapi tak la best sgt pun... Boleh la... Pastu terus balik bilik...

Hari Kedua We All pg KLCC.. heheh.. lama tak jejak KLCC.. Aku penah pg pun 2 kali rasanya..Sebenarnya nak pg cari benda alah ni... comel sgt aku tengok.. Katanya sedap.. so aku cari jugak la.. nak tau benda aper.. Jap yer...


 Ni la benda alah tue.. hahah... takkan tak kenal.. MACARRON (mcm tu la kot ejanya) ... Memang sedap dimakan... Crispy atasnya... Tapi satu jer yang tak best... Sooooooo Sweet... Bleh kena Kencing Manis.. 

Then we all masuk Aquaria.. hehe aku dah masuk 2 kali rasanya.. Kali ni masuk sebab kawan aku mmg yang dok KL dan Anak Jati KL pun tak penah masuk.. So, teruja la jugak dier.. tapi masa aku masuk tak der lg Pirana ni... Tengok muka pirana ni mcm suci jer.. Macam tak makan orang pun... Tengok dalam citer ganazzz giler.. tapi sebenarnya tak la muka ganazz.. muka cool jer.. 

Masa ni diorang dan bagi makan ikan pirana ni... Pukul 4 petang mesti diorang akan tukjuk demonstrasi bagi makan ikan ni... Ian pirana ni hanya aktif pada waktu petang.. Dan hanya ada di Lautan Amazon jer... Macam mana agaknya diorang bawak ikan ni kan.. 

Masa ikan ni nampak orang yang nak bagi makan tue diorang dah berkumpul satu tempat.. heheheh... nampak dagingkan.. pecaya tak ikan ni makan tak sampai 5 minit.. memang cepat... takut lak aku tengok.. bayangkan kalau orang jatuh dalam tue.. ngeri siotttt...

After that kitorang tengok Wayang citer 321 cinta... Memang best giler... Aku sukerrrrr sgt...

Korang tengok tak ikan Kelisa ni... Besar giler... Punya la tua ikan ni sampai bengkok badan dier.. cian kan.. 

Lepas dari pg KLCC kitorang pg Alamanda.. Biasa la adik aku nak makan Ice Cream ni... Mmg la sedap.. Tapi Sedap lagi aku makan dekat Queensbay... Cara dia serve mmg best.. Tak sama dengan tempat lain..


And the last dah nak balik.. aku sempat beli buku Korea... konon nak blaja Bahasa Korea.. Mmg best jalan2 KL kali ni... Aku akan jejak KL lg sebab nak pg birthday My Lovely niece 24/9/2011.. heheh Cukup 2tahun masa tue... Sebab rindu kat dier pic dier pun ader la... hehehhe 

Pic banyak lagi sebenarnya tapi tak larat aku nak upload... ini pon jadi la kan... lagi pun dah lama tak update blog aku ni... Dah ada rumah labah2 dah.. hihihihi..

Ok Chow... Salam

Miss My Niece...

Arghhhh.... rindu la kat Saidatul... Adoi... Sunyi lak dier tak der ni... My niece dah balik KL.. biasala.. Atta dier dah balik kan... Tak per la dapat tengok Video ni pun jadi la...

Kita tengok sama-sama ok....


video

Saidatul Balik cepat tau.... Muah... I miss u so much...


Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...