Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Tuesday, June 14, 2011

Jalan-Jalan Terengganu.....

Hm... Dah seminggu berlalu pegi Terengganu.. rasa nak update blog... bila buka jer rasa malas nak berayat2 dalam ni... adoi.... Ok lah... nak update jugak blog ni macam mana pun... hehehe... Tak tahu lah orang nak tengok ker tak...


Minggu lepas 2 Jun 2011 tak silap aku la... Konvoi pegi Terengganu... bukan sebab jalan2.. tapi sebab memeriahkan majlis Akad Nikah my Cousin... My famili banyak yang kalut bertunang la aper la.. last2 Cousin ni yang kawin dulu... heheheh.. Alhamdulillah semua berjalan lancar..





So, selepas balik dari Majlis akad nikah tue kami semua pegi jalan jap.. memang dah lewat sgt.. Kami pegi ke Masjid kristal dulu... Pegi pon dah lambat. Masjid kristal pun dah tak nampak.. We all ambik pic jer kat situ..


After that we all pg lapantai jap... Aku memang suka pantai Terengganu... Cantik, bersih..Ombaknya bisa buat hati aku tenang sambil fikirkan kenangan lalu... indahnye..Sori terjiwang lak..




Kami famili yang sporting and gila-gila... bukan gila yer... We all memang happy go lucky..




So, sebelum balik ke Kedah kami sempat pegi ke pantai
 sekali lagi pagi tu... Kenangan indah ader di sini... Berjalan tepi pantai bersama dan seiring...


Cuma mungkin kali pertama dan terakhir aku pg Terengganu drive keta... Long Journey and hard... aku tak sanggup dah... Harap tak jatuh cinta dengan orang Terengganu la yer.. hikhikhik.. Jalan yang penuh liku... Menakutkan... Jalan ader Gajah la... Hm... Scary la... Tapi Terengganu mmg best...


Kepada My cousin and his wife.. aku nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU.. SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA AKHIR HAYAT... AMIN...(",) 

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...