Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Wednesday, May 4, 2011

Selamat Pagi Serta Sajian Penuh KAsih Untuk My Niece 5/5/2011

Selamat pagi semua... Assalamualaikum... So, yang mana nak pegi keje selamat dalam perjalanan dan selamat bertugas... pada yang masih belajar study baik2 tau.. jangan main2..heheh

Pada jam 6pagi aku dikejutkan oleh suatu bunyi yang amat kuat.. nak tau aper hp aku la.. heheh.. kalau tak mmg tak jaga aku... Pagi ni aku buat bfas untuk anak buah aku... Niat hari ni ubah menu lak... aku masak Spagetti.... Kejap lagi mesti ader orang dengki sebab tak buat kat dier... hihihi... Untuk orng  yang sedang berdiet just ambik sket jer ok... Jangan bantai sampai bungi urgkkkkkk... Berlahak kata orang kedah.. Sendawa kata orang KL.. heheh


Aduhhh... Sedapnyer... aku pon sedang berdiet.. tak nak la makan... Kepada kawanku Maiza Hermi Nordin jangan dengki ok... heheheh.. Nanti berkesempatan hani buatkan... 

Oklah... Aku nak bersiap pegi keje... Kepada DEAR... Selamat bertugas yer... I miss u Like Crazy.. Muahhhh..

Assalamualaikum

Perpisahan Ini

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mengapa ini terjadi kepada kita sayang... bila berkumandangnya lagu ini aku sangat merinduimu.... 



Berkelah pada Hari Pekerja

Assalamualaikum...

Entry aku hari ni nak cite la pasal semalam... Rasanya belum terlambat aku ucapkan SELAMAT HARI PEKERJA... dalam bahasa inggerisnya HAPPY LABOUR DAY... HEHEHE... So, korang sume pg mana... aku ngan famili pegi berkelah di tempat perkelahan yang the best sgt.. LATA BAYU NAMA NYA..




Memang cantik... Hari tue tak buka lagi.. sebab ada wabak kencing tikus tue kan.. tapi sekarang dah ok... Kalau korang nak datang tak der masalah dah.. Tempat yang dalam sekarang diorang dah bagi tak dalam.. sebabnya kanak2 kadang main kat situ.. so, tak perlu risau... Latabayu ni terletak di Baling.. Tak la jauh sangat.. kalau paling lambat pun 1 jam jer... ( Aku pun tak pasti sebenarnya )



Lihatlah anak buahku dengan mak long nya yang vogue... huhuhuhu... eh eja mcm tue ker.. aku dah konpius... yer la rasanya... amacam... comelkan.. anak buah aku jer la.. hikhikhik...



Ni la Famili yang join pada hari tue... ramai la jugak.. ader yang datang lewat.... just hantar makan... ok lah kan...



So, sempatla jugak kami lima beradik bergambar bersama... bukan aper.. susah sgt nak ader pic lima beradik ni kecuali hari Raya.. tue pun kadang masing2 balik umah mertua... heheh..




Kat sana kami siap bawak tempat masak... aku bawak dapur kecik dengan gas kecik aku.. masak burger... Masak sendiri lagi sedap ooooo... Dari beli... mahal bangat.. tak berbaloi...



Lastly... saidatul mengalu alukan kedatangan sesape yang nak datang Latabayu ni... Saidatul kata just tell her or call di no 04-4244444.. kol2 tak dapat... hahahhaahhaha... tak rugi tau... Mana la tau jatuh cinta lak nanti..

Ok.. bye2 dari saidatul.... muahhhhhh

Sepetang Bersama Mu

6 petang... Riadah bersama2 dengan tersayang di Taman Jubli Perak... heheh... Saper tersayang aku tue... My niece lah... Mana ader Sayang len... Tak der masa aku... hakhakhak... Hari ni aku bawak niece aku bersama2 dengan aku berjoging.. tapi tak la joging pun.. just jalan-jalan kuarkan peluh dan pecahkan lemak2 yang degil...




Aper yang sedang diperhatikan tue... hepi la tue mak lang bawak jalan2... maklumlah asyik memerap jer dalam rumah.. sian lak...



Menjadi model separuh masa la katakan.. amacam rasa2 boleh jadi model tak nanti besar.. tapi dengan syarat model pakaian muslimah la yer sayang.. hikhikhik



Mak lang mmg the bestkan bawa saidatul jalan2... Sambil jalan2 nyanyi lagu I LOVE U, U LOVE ME, WE'RE HAPPY FAMILY, WITH A GREAT BIG HUG AND A KISS FROM ME TO YOU, WANT TO SAY U LOVE ME TO... this is saidatul favourite song... Barney Song... 



Mula-mula petik daun... pastu masuk dalam mulut and than say to mak lang jangan marah... hahah... dier tahu nak masuk mulut ja...

Ok lah time nak balik dah... bye2 Taman Jubli Perak.. Esok Saidatul Datang Lagi yer... Mak lang Bawak Ambik Pic dengan Paksu and Hewan2 Dalam tue... ok... Muahhhhhhh....

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...