Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Thursday, April 28, 2011

Pergilah Dikau

Kadangkala Terasa amat sedih untuk melepaskan... tapi perlu di lakukan... Untuk apa??? untuk kebaikkan bersama... Biar lah segalanya berlalu tanpa bicara, tanpa bersua, tanpa cinta, tanpa segala2 yang bisa membawa kenangan kembali

Cinta itu untuk aku lepaskan adalah sangat sukar sekali... Mengapa ini terjadi setelah sekian lama kia menyulam cinta.. mengapa perpisahan yang kau pinta setelah semuanya kau menjanjikan bahagia.. 

I hate u!!!!!

"hafizzainal's contest - senyuman mahal "

Assalamualaikum....

Rasa teringin lak nak masuk contest... Ni first time aku masuk contest mcm ni... heheh...Contest ni best jugak... tajuknya : "hafizzainal's contest - senyuman mahal " 
Orang selalu kata senyum itu kan sedekah... So senyum2 lah selalu... So aku nak la korang sertai jugak contest ni... Just klik jer kat cini "hafizzainal's contest - senyuman mahal "

contest ni akan berakhir Expired date : 31 / 5 / 2011  sbelom pkol 12 malam  korang sempat lagi tau nak sertai.. jangan terlambat udah yer.. heheheh


Pic aku yang hujung sekalu pakai baju purple dengan cardigen... heheh... Masa ni we all nak pegi kuar jalan2... yang bestnyer kitorang tak sangka pakai baju warna sama dari kakak adik dengan anak buah aku sekali.. ahaks.. lawak tak... so, moment yang indah tue we all jadikan kenangan. Senyum ni sgt mahal dan ikhlas tau sebabnya we all sangat2 hepi ketika itu...  senyuman yang ikhlas ni akan membuat semua orang senang hati betul tak.. heheh...

Tiga orang yang aku nak sangat tag:

saidiha
noremyrahmat
yatekhramqiestina


Terima Kasih.... 

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...