Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Saturday, April 16, 2011

Simply Siti

Entry aku hari ni nak citer pasal simply siti... Sebenarnya aku tak pakai produk kecantikan ni.. sebabnya kulit aku amat sensitif.. bedak pun aku tak pakai... aku cuma cuci muka dan juga ubat doktor... Nak buat mcm mana kan... tapi tak per natural beauty... tapi siti nurhaliza mekap ker atau tak mmg cantik.. tak berubah... aku sekadar berkongsi kisah siti jer... heheh



Korang penah beli tak produk  ni???... katanya elok dan harga berpatutan.. tapi aku tak tahu la kan.. lagipun produk dier buatan korea(KALAU TAK SILAP AKU LA)..mesti elok kan... siti sendiri pun pakai produk ni... yer la kalau tuannya tak pakai tak bleh jugakkan.. mana nak tahu kualiti mcm mana.. betul tak.. tapi produk siti ni memang terbaik punya la.. tak la semahal produk lain.. mampu beli.. yer tak akak siti.. heheh
Ni la event2 yang siti yang telah berlangsung di Alor setar Mall.. Kedah... Negeri aku.. katanya siti ader datang.. tapi aku keja la plak.. kalau tak bleh jumpa siti... Sepupu aku ja dapat tengok...

Barangan siti ni ader produk skin care dan juga cosmetik.. tapi aku still tak leh pakai.. sebab mesti ader bahan2 yang tak bleh aku pakai..  

Produk siti jugak bleh beli secara online... hanya layari laman web. www.simplysiti.com.my 

Ok lah.. entah aper2 aku berceloteh...
Aku cuma ucapkan gud luck buat siti...

Assalamualaikum

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...