Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Tuesday, March 22, 2011

Wedding...Wedding...Wedding.... 22/3/2011


Assalamualaikum...
Hai tawan2... cehat ker... hahah.. aper hal aku ni.. mcm budak2 pulak... hari ni entry aku nak citer pasal kawin... hahah.. lucu la pulak tajuknya... 

Bukan aper... aku ni dah banyak pegi kenduri kawin kawan2 aku... jeles la plak.. bile la aku plak kan.. Baru2 ni aku pegi kenduri kat Sungai Petani jugak.. Buat kat Hotel SP INN... Memang cantik sangat... Grand jer.. aku mcm nak jer buat kat hotel ni.. tapi aku punya budget ciput la plak.. 


Ni la tempatnya.. ina dan jan... Perdana Ballroom...SP INN...


Ni La pengantin yang secocok gitu... ahaksss..... Diorang ni dah lama kawan tau... Alhamdulillah sampai ke jinjang pelamin... tahniah ina.. aku kenal ina ni masa aku keje kat CS (Central Squre) Sungai Petani... Pasangan ni mmg cantikkann.. Sori la pic aku tak berapa cantik.. sebab kamera aku wat hal... menciiiiiiiiiiiii.....:-/...


Aku tak sangka lak terserempak dengan kawan aku masa aku blaja kat KOMUNITI Sungai Petani.. Namanya Hawa... Ni pon dah kawin.. baru jer pas pantang.. jelesnya.. aku nak baby gak... bile nak kawin ni.. Tak per la.. bagi chance kat kawan2 dulu lah... Tak der putera idaman lagi nak datang ni... hehehe


Ni plak kawan baik aku... dari kecik lagi kami kawan... Namanya oni... Muda dari aku 2 tahun.. Dier pon dah kawin... Cantikkan... Pasangan yang secocok sangat... aku suker...


Ambik berkat.. mana la tau cepat jodoh ku tiba... hahah... Gatal la aku ni...

Aper pun aku nak ucapkan Semoga berbahagia pada kawan2 aku ni.. semoga kekal hingga ke akhir hayat... 

Assalamualaikum....

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...