Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Wednesday, March 2, 2011

Selamat Hari Lahir Mak Abah... 2/3/2011

Sudah 12 tahun pemergian mak dan abah... hari ni birthday diorang... hari lahir diorang sama. Rindu lak rasanya... tiap2 hari rindu... Gambar pengubat rindu.. Yassin dan Al-fatihah di sedekahkan pada mereka... Semoga mereka diletakkan di tempat org2 yang beriman... 


I Love BOTH OF U... Miss a lot... :-)... Miss masakan mak... Miss mak berleter... Tiap2 pagi mak mesti siapkan bfast untuk anak2 mak pg sekolah... tak kira la telor ngan nasi pon... hm... menyimpan rumah tiap2 hari... mak memang seorang yang rajin... tak der org lain serajin mak.. U are the best mother and beautiful in the world (kalah miss world tau)... Miss U so much mother... I love u


Miss jugak dengan abah.. org yang paling rapat dengan aku... Abah memang sporting habis... aper2 pun tak per... abah memang seorang abah yang penyayang... seorang yang bertanggungjawab... Senyumannya sgt lah manis...


Last kata2 abah pada aku sewaktu hantar aku ke sekolah.. abah memang tak kasi anak2 dier naik bus... so abah datang ambik jugak... Tapi last masa abah nak pergi, abah kata kat hani " HANI BALIK SENDIRI HARI NI YER.. ABAH TAK AMBIK HANI DAH KOT" mengapalah aku tak boleh agak lagi kata-kata abah tue... org nak meninggal kita takkan tahu... itulah kali pertama aku naik bus... Masa tue aku sedang menduduki peperiksaan PMR... Aku sempat bercakap dengan abah tengahari masa tu aku rehat... Petang sesampainya aku kat umah segalanya sudah tiada lagi... Dunia aku kelam... aku sempat bagi abah mengucap dan abah pergi buat selama2nya.. Orang yang aku sangat harapkan masa itu tiada lagi buat selama2nya... Rasa nak gila aku pada masa itu... Tapi aku tahu yang pergi takkan kembali lagi... Kita yang masih hidup harus meneruskan kehidupan kita seperti biasa... Dan aku bersyukur masa itu abah tinggalkan seorang ibu yang sangat2 bertanggungjawab... Mak Lia... Thanks Mak Lia untuk segala2nya... Takkan ku lupa jasa baikmu... segala pengorbananmu tersangat lah besar.. tak boleh di bayar dengan wang ringgit... I Love u Mak Lia...


Ape pun yang terjadi aku bersyukur aku dikurniakan mak dan abah yang begitu penyayang dan bertanggungjawab... serta dikurniakan abang kakak dan adik2 yang bagi aku adik2 beradik yang best sgt... happy selalu... 


Aku sgt bersyukur.... Semoga kebahagiaan kita selama-lamanya hingga akhir hayat.. Insyaallah.. 


Assalamualaikum...

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...