Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Friday, December 9, 2011

Buy New cute camera

Salam semua... Baru2 ni aku ader tengok laman web Mudah.com.my... Aku ni penggemar gajet... Then niat aku nak beli Camera DSLR... (Betul tak ni... ) Tetiba pulak naik satu pic camera yang cute sangat... Mulanya aku ni suka jugak camera POLAROID... Tapi blom mampu lagi... then aku beli jer la camera ni


Comel tak..http://www.emocutez.com Namanya LOMO... camera ni dijual dengan harga RM15 sahaja.. tak termasuk Film dan Waterproof Casing... Kalau nak set harga RM45 hengget...Dari beli camera budak2 yang mahal dan tak bleh guna baik aku beli yang ni.. diorang jual murah semperna krismas... aku bukan join perayaan diorang yer tapi ambik kesempatan sebab murah.. heheh.. kalau korang rasa nak jugak bukan laman web mudah.com yer... 

ok lah.. daaaaa.................http://www.emocutez.com


P/s : Camera ni tak guna battery... heheheh...

No comments:

Post a Comment

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...