Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Friday, November 11, 2011

Tiada Lagi Dia Dalam Hidupku

Lama nya aku tak update blog ni... Dah bersawang... hahahah... Tak per kejap nak cuci yer... 

Hm... Hari ni dah 29/10/2011... 2 hari lagi masuk bulan 11... kejapnye masa berlalu... tak sedar pon kan... Macam aku jugak la... Masa yang berlalu telah membuatkan aku melupakan kenangan lalu... Walau tidak sepenuhnya tapi sekurang2nya aku telah melupakan separuh dari kisah silam ku... dan juga telah menolak kedatangannya semula dalam hidupku... Thanks Ya Allah... Aku sangat bersyukur padamu...http://www.emocutez.com

Kadang kala hati seperti ingin seorang teman... tapi ketika itu juga rasa seperti tidak mengapalah... bukan kerana putus asa tapi kerana seperti tidak bersedia... Biarlah hanya cinta pada Allah kerana ia lebih diredhai..
Hati aku sangat tenang apabila mula melupakan dia.. Dia yang pernah mundul dalam hidup aku.. memberi harapan yang palsu dan kini sudah jauh berlalu... Bagi aku biarlah aku yang membuat keputusan kerana keputusannya yang aku tunggu akan bakal menyakitkan hati dan mengganggu emosi aku sahaja.. Cuma aku doakan Dear sentiasa bahagia dan sentosa hendakNya... Bagi aku tiada dendam atau benci padanya... Cuma hanya rasa sedikit kecewa dan sangat terluka.. Tapi apa pun yang terjadi Aku Redha... Aku tahu jika Mak dan Abah aku masih ada sememangnya mereka tak akan merestuinya...http://www.emocutez.com

Dah merepek aku ni.. So, Nak cite lah kan.. Setelah berapa lama aku tak update blog ni banyak benda yang aku nak citer.. rasa nak citer satu2.. malas la pulak.. biar lah aku combine jer lagi senang kan...

Rasanya dah sebulan berlalu.. Aku pergi Taiping with my friends... Mmg best.. Sebenarnya tak rancang pon... diorang mula nak pg Cameron Highland... Tapi disebabkan lewat pg Taiping jer la.. Mulanya nak naik Bukit Larut.. Dah sampai sana tiket lak habis.. Cedihnye... Dier punya kenderaan sampai kol 12 tghari atau 1 petang jer.. Aper bleh buat tak der rezeki nampaknya.. We all sempat ambik gambar jer lah...




Hm.. Nasib baik Zoo Taiping dekat jer dengan Bukit Larut... So, We all pun ke sana lah... Tiket pun tak terhad.. Sampai malam bleh dok.. hahah. Aku agak teruja pg Zoo Taiping... Bersih tak der bau busuk pun... Berbanding dengan Zoo Negara macam tak terjaga jer.. Busuk sangat.. Kat Zoo Taiping ader Night Safari.. Lagi nampak cantik... So, kalau rasa nak jalan bawa anak2 ker pg la sana ok..Lepas balik dari Taiping sampai jer Sungai Petani We all makan pulak kat D'king... Makan Mee Udang yang THE BEST punya.. hahaha... Makan 4 orang tapi order untuk 3 orang makan... Udangnye banyak sungguh... Arghhhh sedappppppppppppppnyeeeeeeeeeeeeee... hahaha.. bleh makan 5 orang...






Ok lah.. kita tinggalkan citer pasal jalan2 ke Taiping...Kita beralih pulak citer Makan Ice Cream kat Frutti Frutti.... The Best Ice Cream...Rasanya benda ni mmg dah famous.. tapi biasa lah kat tempat sendiri baru buka kan... Sedap dan tak la mahal sangat... Nak makan ice cream ni kena ambik sendiri... 10gm harga RM0.50... Ader bekas kecik dan ader yang besar.. Topping nak letak aper pun suke hati... Banyak choice... Aku teruja sebab tempat dier selesa sgt... Ice Cream Flavour ader Mango, Chocolate, Mix(vanilla and choc) dan juga vanilla... Korang bleh la pilih sendiri.. tapi korang ambik jangan la banyak sangat.. nanti lagi mahal.. takut tak habis pulak.. Membazir jer kan... Kalau nak jimat beli satu share 2 orang...



  
Ok lah... Ni je yang aku nak citer... Sebenarnya dah basi tapi citer jugak la.. Mana la tau ader yang nak baca citer aku ni... Maklumla sekarang ni Mood Kurang sket... hehehe... Ok yer... Hope U all Enjoy My story...

Salam...Muahhhhttp://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...