Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Monday, August 22, 2011

Kad Raya...

Hm... Citer pasal kad raya ni korang ader tak hantar kad raya lagi.. Korang tahu tak hantar kad raya ni adalah sesuatu yang paling aku suka... Tapi aku heran kenapa semakin tenggelam yer.. kalau tengok kat kedai sekarang kad raya mmg dah tak famous... Dan tak habis pun..http://www.emocutez.com


Hantar kad raya ni adalah lebih bermakna dari hantar SMS atau e-Card.. Contoh jika SMS esok2 mesti delete lain la kalau BF yang hantarkan.. Kadang setengah orang ..Setahun atau dua tahun SMS dari orang tersayang still simpan.. (Macam la aku tak buat macam tue.. hikhikhik) tapi akan still padam kan... Bagi aku baik tulis dengan hasil tulisan sendiri adalah lebih di hargai... Aku juga masih menulis surat dan menghantar kad... Atau pun hasil kreativiti sendiri.. Bukan aper aku rasa lebih best jika meluahkan melalui surat.. lebih panjang nak tuliskan... Macam e-card yang dihantar ke email dalam berapa bulan hilang dah tak leh nak buka.. tue yang tak best...http://www.emocutez.com


Aku baru jer siapkan 5 kad raya untuk yang tersayang... Orang dah hantar berkurun aku baru nak hantar.. yerlah kan tak der masa tapi aku still lakukan..http://www.emocutez.com




Korang lak macam mana.. citer la sket... 


Ok lah.. dah nak tido.. Salam... 


1 comment:

  1. samalah.. kak lia pun takde org hantar kad raya.. uwaaaaa

    ReplyDelete

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...