Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Friday, August 19, 2011

Berbuka Puasa Bersama KVC(Kedah Viva Crew) 13/8/2011

Dah lama masuk KVC jadi ahli ni la first time aku join aktiviti... Sibuk aku mengalahkan kerja besar... hahahah.. Hari ni aku join diorang berbuka puasa.. Ramai jugak dan happening sgt.. hahha..



Berbuka Puasa Di Pendang... Di Rumah Presiden KVC.. hehehhe.. Ni la kali pertama aku join aktiviti selama masuk kelab ni... 


Hm... Ader pulak majlis sambut birthday geng bulan 8.. hehehe.. thanks KVC smbut birthday kitorang... 


Mari mari potong kek sama2... 


Along kutip duit bulanan.. mari2 sama2 bayar yer.. heheh.. Ni cik hanim bendahari KVC


Ni lak sesi melekat no siri KVC pada keta... My car yang comel tue no siri 17.. So kepada member2 KVC kalau nampak keta i tegur2 yer...


Ok lah sume.. Dah nak balik yer... Daaaa.. semoga bertemu lagi yer... 


1 comment:

  1. hehehee terima kasih hani,seronok la mlm tu,ramai ahli KVC,kawan2 dpt berbuka puasa sama2,selamat hari jadi chot ucapkan kepada hani dan rakan2 KVC yg lahir pada bln ogos.

    ReplyDelete

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...