Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Friday, August 19, 2011

Berbuka Bersama My best Friend Di Alor Setar 19/8/2011

Assalamualaikum...

Haaaaa... entry hari ni berbuka puasa jugak... aku ni mmg bz jer 2 minggu ni.. berbuka dekat luar sahaja... hahahah... Kali ni berbuka di Alor Setar... 


Ha... berbuka di Nasi Ayam Penyet Wong Solo... Mmg sedap.. Ala2 Indonesia.. Tokey dier pun indon... heheh...Hensem jugak... (statement yang gedikssss)...http://www.emocutez.com 

Juadah yang sgt sedap... Nasi dier ni ader 3 pilihan.. Sebab kedai dier baru sgt buka so, tak banyak menu..

Nasi ayam penyet harga RM 5.50

Nasi Ayam Penyet Kampung RM 10.00

Ada lagi menu lain yang aku ingat Nasi penyet Lele(Keli) satu lagi ikan talapia...  heheh.. Harga aku tak pasti.. Minuman pulak tak banyak choice.

 Ni  la Nasi Ayam Penyet.. Korang tengok macam biasa kan.. Tapi menu mmg unik... Rasa yang korang mmg  tak boleh lupa.. aku mungkin akan makan lagi... hehhe bawa kakak, abg ipar then Famili abg kandung sama...


Ni pulak menu sampingan... Ader Gado2.. Tempe dengan Tauhu Goreng.. Rasa yang sgt menyelerakan.. yang best air tu.. Namanya Air ais buah ( tembikai, nenas, sengkuang dan honey dew)  


Ini lah wanita2 jelita yang bersama berbuka puasa... hehehehttp://www.emocutez.com  adik aku yang bongsu tak join sebabnya dia malu dier jer lelaki... hehehe


Hanya Kami berlima sebab ader yang tak jadi... So, kepada my friend tq sudi ajak berbuka puasa bersama.. even kita dah tak satu jabatan aku tidak pernah dilupakan... Love u all... Muahhh


6 comments:

  1. nanti bawa kak pulak..aku nak mkn....nak makan..:)

    ReplyDelete
  2. hani mesti bawak punya.. heheheh

    ReplyDelete
  3. hani your header..dah nmpak kaecik..ingt kak diha dolu2..hhahahah

    ReplyDelete
  4. hahah.. mana ader la.. gambar menipu

    ReplyDelete
  5. bila kita nak p penyetkan diri kat ayam penyet ni.. ngap2.. nanti hani plz bwk2 kami.. hehehee

    ReplyDelete
  6. nanti kita pi penyetkan diri kat sana.. hahahha.. lepas puasa baru best..

    ReplyDelete

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...