Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Wednesday, June 1, 2011

Kembali

Adoi!!!! aper ni terkena batu lak dah... Tersedar aku sebab dah lama tak update my lovely blog... Sori yayang yer... Euuuuuu aper ni... tahi cicak pun ader.. kena basuh lak tangan aku ni... Najis... Sarang labah2 dah menghiasi lappy dan blog aku yang dah lama tak di cuci... Sebelom aper pon aku cuci kejap yer...


Aper kabar kawan2 ku... Sori dah lama tak update blog... bukan pe tak der yang menarik nak di katakan... Sekarang ni ader sedikit bz sebabnyer keje sorang2 kat pejabat tak der pengganti... Kawan aku lak Bersalin.. biasala kan perempuan.. Sesape yang kahwin mesti akan rasa tak kira lah lambat atau cepat... 


Baru-baru ni aku ader masuk satu club keta... biasa lah aku pakai Viva.. So masuk club KVC ( Kedah Viva Crews) Baru nak berjinak2... hehehhe... So, sesape yang berminat jom la join... tak kira lah mana pun berada..


KVC ( Kedah Viva Crews )


Ni lambangnya... Kalau nak online dengan FB ni linknyer CLICK SINI ...

Haaaa.... Sekarang ni tengah HOT citer Nora Elena... Mmg best la citer tue... Diadaptasi sebuah Novel yang bertajuk KASIH YANG SUCI... Memang suci sgt lah.. Pelakonnya Aaron Aziz (Seth Tan) Dengan Siti Saleha (Nora Elena) mmg secocok sekali.. Disebabkan hangatnyer citer ni aku pon beli lah novelnyer... ternyata mmg best... heheh aku tau mesti orang lain dah baca dulu citer ni... almaklumlah aku ni bukan ulat buku... 




Korang mesti ikut tau citer ni... the best in the world.. I love it.. Muah kat Aaron ngan Siti Saleha... Both of u best actress.. (Betul ke aku kecek english ni.. hentam jer la)


Ok lah... Want to sleep now... I love u All... and Dear




Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...