Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Wednesday, May 4, 2011

Sepetang Bersama Mu

6 petang... Riadah bersama2 dengan tersayang di Taman Jubli Perak... heheh... Saper tersayang aku tue... My niece lah... Mana ader Sayang len... Tak der masa aku... hakhakhak... Hari ni aku bawak niece aku bersama2 dengan aku berjoging.. tapi tak la joging pun.. just jalan-jalan kuarkan peluh dan pecahkan lemak2 yang degil...




Aper yang sedang diperhatikan tue... hepi la tue mak lang bawak jalan2... maklumlah asyik memerap jer dalam rumah.. sian lak...



Menjadi model separuh masa la katakan.. amacam rasa2 boleh jadi model tak nanti besar.. tapi dengan syarat model pakaian muslimah la yer sayang.. hikhikhik



Mak lang mmg the bestkan bawa saidatul jalan2... Sambil jalan2 nyanyi lagu I LOVE U, U LOVE ME, WE'RE HAPPY FAMILY, WITH A GREAT BIG HUG AND A KISS FROM ME TO YOU, WANT TO SAY U LOVE ME TO... this is saidatul favourite song... Barney Song... 



Mula-mula petik daun... pastu masuk dalam mulut and than say to mak lang jangan marah... hahah... dier tahu nak masuk mulut ja...

Ok lah time nak balik dah... bye2 Taman Jubli Perak.. Esok Saidatul Datang Lagi yer... Mak lang Bawak Ambik Pic dengan Paksu and Hewan2 Dalam tue... ok... Muahhhhhhh....

No comments:

Post a Comment

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...