Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Wednesday, May 4, 2011

Berkelah pada Hari Pekerja

Assalamualaikum...

Entry aku hari ni nak cite la pasal semalam... Rasanya belum terlambat aku ucapkan SELAMAT HARI PEKERJA... dalam bahasa inggerisnya HAPPY LABOUR DAY... HEHEHE... So, korang sume pg mana... aku ngan famili pegi berkelah di tempat perkelahan yang the best sgt.. LATA BAYU NAMA NYA..




Memang cantik... Hari tue tak buka lagi.. sebab ada wabak kencing tikus tue kan.. tapi sekarang dah ok... Kalau korang nak datang tak der masalah dah.. Tempat yang dalam sekarang diorang dah bagi tak dalam.. sebabnya kanak2 kadang main kat situ.. so, tak perlu risau... Latabayu ni terletak di Baling.. Tak la jauh sangat.. kalau paling lambat pun 1 jam jer... ( Aku pun tak pasti sebenarnya )



Lihatlah anak buahku dengan mak long nya yang vogue... huhuhuhu... eh eja mcm tue ker.. aku dah konpius... yer la rasanya... amacam... comelkan.. anak buah aku jer la.. hikhikhik...



Ni la Famili yang join pada hari tue... ramai la jugak.. ader yang datang lewat.... just hantar makan... ok lah kan...



So, sempatla jugak kami lima beradik bergambar bersama... bukan aper.. susah sgt nak ader pic lima beradik ni kecuali hari Raya.. tue pun kadang masing2 balik umah mertua... heheh..




Kat sana kami siap bawak tempat masak... aku bawak dapur kecik dengan gas kecik aku.. masak burger... Masak sendiri lagi sedap ooooo... Dari beli... mahal bangat.. tak berbaloi...



Lastly... saidatul mengalu alukan kedatangan sesape yang nak datang Latabayu ni... Saidatul kata just tell her or call di no 04-4244444.. kol2 tak dapat... hahahhaahhaha... tak rugi tau... Mana la tau jatuh cinta lak nanti..

Ok.. bye2 dari saidatul.... muahhhhhh

No comments:

Post a Comment

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...