Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Tuesday, May 10, 2011

Alhamdulillah... Sudah Lepas Paper A

Alhamdulillah... Hari ni lepas sudah paper A... Perintah Am... Arahan Perbendaharaan, And Lagi2... Harap2 semuanya akan berjalan lancar... masa 3 jam memang tak cukup... Jika gagal next time aku kena bersedia lebih awal... biasalah baru first time nak ambik peksa.. baru bersedia... Dulu dengar ja.. Kawan aku dah Lulus Dua Paper.. Harap Paper A dier lulus... Amin...

So, Lepas memerah otak, memulas jari jemari sampai naik kebas jari aku kita orang pegi berpoya2 nengok wayang... FAST & FURIOUS 5 RIO HEIST... (BETOI KOT AKU EJA...) (Cik Muni telah membetulkan kesalahan mengeja aku... hahah.. thanks) memang best gilerrrrrrrrrrr... bila keluar dari panggung aku tengok keta orang lain semua buruk ja... hahah... Memang mantap.. sapa tak pi tengok rugi weh... hihihihi...


We All dekat Alor setar Mall... Haaaaaa... Dah nak balik... Menggediks kejap... 

Esok Kertas B lak... Arahan Keselamatan dan PKPA... Harap Aku boleh Jawab... Ya Allah Permudahkan Segalanya... Amin... Kepada kawan2 aku yang exam lagi esok.. GUD LUCK...

Ok lah... ini jer celoteh aku... Daaaaaa.......


6 comments:

  1. wah..best dia no p tgk wayang..kojaq betoi...:(

    ReplyDelete
  2. hehehe... depa ajak la kak.. biasa la...dah tension jawab soalan

    ReplyDelete
  3. hehehehe...dan lg tgok wayang eh..bukan fast & furious 5 keee??

    ReplyDelete
  4. heheh.. dah ubah la maiza... malu ii.. ahakssss

    ReplyDelete
  5. hahahahaha..tenkiu2..

    ReplyDelete

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...