Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Sunday, April 3, 2011

Sentimental Value 3/2/2011

Hai all.. aper khabar... hm.. Dear lak mcm mana... Dah lama sgt tak update blog aku ni...


Hari ni dok umah jer.. kemas umah... malas nak pg mana2... Dalam dok kemas2 tue aku terjumpa la pulak benda yang aku simpan jer... mmg aku hargai.. biasa la barang aper pun org bagi kat kita  jangan la buat tak endah jer.. semua tu kena hargai.. so, dari ctu baru kita pandai nak hargai org.. betol tak.. mungkin kadang2 kita terlepas poandang.. biasa la kadang2 org bagi banyak sgt barang kat kita ni kan.. so, tak tahu mana nak simpan.. aper pun pandai2 lah yer.. aku pon mcm tue gak la..


So, ni la barang2nya... banyak lagi sebenarnya.. anak patung la... mcm2 lagi la..ini je la yang aku sempat tangkap... patung nak kena bawak pg dobi.. dah berhabuk sgt.. so tak post dalam ni.. nanti bila dah siap basuh aku letakkan yer..

Hm... barang2 tue yang masih aku guna jam jer... hp samsung tue boleh guna lagin tapi saja simpankan sebab tak leh nak letak memori kad.. nak simpan aper pon susah.. yang gelang2 tue mmg aku tak pakai sebabnyer aku mmg tak suka nak pakai benda alah tue.. 

So, korang lak mcm mana... Dulu aku simpan sekecil2 barang sampai sebesar2 nyer... yer la barang dah dihadiahkan oleh org yang teristimewa... kena la simpan.. yer tak.. tapi sekarang tak lg sebab tak der dah org istimewa...

ok la.. ni jer la yang aku nak post kan... 

bYE

No comments:

Post a Comment

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...