Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Sunday, April 3, 2011

Birthday Abang Kandungku Sayang 12/1/2011

Hepi besday to u... hepi besday to you... Hepi besday to my lovely abg.. hepi besday to you... 12/1/2011 cukup la umur abgku yang ke 33 tahun... miahahhha.. dh tua rupanya.. aper pun semoga panjang umo dan dmurahkan rezeki... 


For my abg birthday we all celebrate kau umah abg.. buat la kejutan.. tu pun abg terkejut sket ja... dier tak tahu we all bawak kek untuk dier... 


Tada..... aduh....... sedapnya.. kek ice cream.. tak yah aku post kan harga yer.. kalau beli kek lain tak habis.. baik beli kek ice cream... abg terkejut.. miahahah.. aper la abg ni... ajak makan suruh we all mkn dulu.. buka kek jer baru la nak kalut..


heheh.. dah tau tue kek dier baru la nak potong kek tue.. 


Kami Happy Family... 


Terharu lak bila abg we all menangis.. lama dah tak tengok dier manangis... sekeras hati dier ader lembut jugakkan..Sebenarnya abg tak sangka we all nak buat suprise party untuk dier.. pastu yang lebih dier terharu sebab hadiah tu.. sebenarnya dah lama dier idam benda ni and ukir nama dier.. dier tak sangka we all terasa aper ader dalam ingatan dier.. aku mmg tergerak hati nak belikan lighter ni.. hm... adik beradikkan.. rasa hati takkan hilang..
so, abg wish thanks untuk we all.. sebak la jugak we all... Thanks coz being we all punya abg.. you are the best.. heheheh..


So, kakak ipar masak laksa and makaroni.. mmg sedap.. aku bawa kek and KFC sket... Bukan ader saper pon... yang mana ader dalam pic ni tue jer la yang ader...BUdak2 ni la penyeri.. asyik gaduh jer.. tak per semoga jadi kawan baik ok... 


hahah.. nak jugak post kan pic vouge aku.. tapi tak la sgt... silakan makan yer.. tapi dah habis.. korang jilat jari jer la.. miahahahah...


ok lah.. itu jer nak postkan....


Assalamualaikum


No comments:

Post a Comment

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...