Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Tuesday, March 15, 2011

Gathering Di Port Dickson Bersama Geng Kapal.. 14-15/3/2011


Hai All... ape kabar..
Sori dah lama tak post aper2 dalam ni.. aku bz sgt.. hahah.. mcm keje besar lak kan.. padahal kerani jer..Tapi aper pun aku bersyukur kerana umur aku aku baru 19 tahun dah dapat keje ngan kerajaan... Alhamdulillah Ya Allah...



Aku baru je balik dari PD(Port Dickson) korang tahu tak kat mana ni.. kat Negeri Sembilan... Sebenarnya aku teman jer...Kakak aku hubby dier org kapal.. So, diorang ader buat perjumpaan... Perjalanan jauh.. dari Sungai Petani ke PD.. Jauh nyer la.. 7 jam rasanya.. Aku ni peneman la.. Pastu tukar2 drive keta.. biasa la.. mana la nak boleh drive dengan anak kecik.. kesian la plak.. Aper pun aku pun enjoy jugak la..


Tema Majlis ni Hawaii.. ALOHA WAKIKI... Aku ni tak la pandai sgt nak dress up yang cantik.. aku pakai je la yang mana boleh...




Amacam.. cantik tak... boleh la kan... ader gak yang pakai betul2 mcm hawaii.. aku ni ala2 ja... tapi memang semua cantik2... aku bosan la sket sebab tak der kawan... Tapi Aku dapat kawan baru


Ni Dia.. namanya MAIZA.. Ni Pon kawin ngan org kapal gak.. hm... mana aci.. aku nak jugak.. heheh.. gatal la pulak... sajer jer... Senang jer diorang jumpa... aku tanya beberapa orang mcm mana jumpa suami... semuanya dalam internet.. bagus tul.. suker aku.. Aku penah la sekali jumpa org kapal ni.. tapi akku ni buat tak tahu jer.. hahah... perangai yang sedia ader... Tak der masa nak layan...




Sori pic tak berapa clear... anak buah aku dan maknya... Comel kan.... 


Ok la.. aku dah tak larat ni... baru sampai kul 8 tadi...  LAst Picture..






Gud nite... Assalamualaikum......

2 comments:

  1. wah sukeeerrr!!! nice blog~ n nice 2 meet u 2 honey!!

    ReplyDelete
  2. hehehe..tq maiza... hani baru tukar blog...log dulu dah padam.. follow hani yer...

    ReplyDelete

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...