Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Thursday, March 31, 2011

Fall In Love With Someone..hmmm.... 1/04/2011

Assalamualaikum....
Hai tawan2..... entry aku hari ni adalah satu cerita tentang seseorang yang aku tersangatlah suka.. Aku dah lama tak post aper2 kan.. hari ni aku nak citer hal cinta aku.. aku sebenarnya dah lama suka kat budak tue.. lama la jugak perhatikan dier.. kadang dier datang kadang tak.. hm...

Aku dengan dier tak penah pun bertegur sapa.. tapi satu hari dier tegur aku... arghhhhhhhh.. best JATUH CINTA lak dah... Dah lama hati ni tak rasa bunga2 seperti sekarang...  
Tapi tu la.. katanya dah ader orang yang punya .. hmmmm.. frustnyer aku.. kenapa la orang yang aku suka dah ader orang lain.. aku bukan la suka kat rupanya.. tapi dier baik sangat.. Tapi tak per.. aku simpan jer rasa hati aku... sebabnya ia buat aku rasa bahagia sangat.. 

Sunday, March 27, 2011

BODOH PULAK AKU RASA 26/3/2011

Assalamualaikum... Hai kawan2... lama aku tak post aper2 dalam blog aku ni.. bukan aper.. kadang malas.. tak der aper nak aku citerkan.. maklumlah tiada apa yang menarik ingin aku kongsi..

Aku tak tahu kenapa hari ni aku rasa aku ni bodoh sangat.. buat ape la aku nak ingat lagi kekasih dulu... Ingatan ni la yang melemaskan merimaskan hidup aku.. aku benci la.. pegi tempat sana ader jer kenangan, pegi tempat ini kenangan lagi... macam tak der tempat dah nak pegi.. kenapa la dier ni muncul dalah hidup aku.. MENYAMPAH.....!!!

Kadangkala aku rasa macam teringin nan ader yang lebih baik dari dier.. tapi bila nak terima jer mcm ader penghalang plak.. tolong la kau blah dari ingatan aku... aduh!!! kasar la plak.. tapi aku kasar pun aku tetap mencintainya... 

Kadang kala ader jugak rasa terlalu rindu pada dier.. mungkin aku sudah giler... Rassa bodoh pon ader jugak.. Orang tue entah ingat kat aku ker tak...aku sorang agaknya yang terhegeh2.. NURHANI plz stop thinking about him... dont waste ur time.. 

But.... can't... hm... Plz... help me :'(


Tuesday, March 22, 2011

Wedding...Wedding...Wedding.... 22/3/2011


Assalamualaikum...
Hai tawan2... cehat ker... hahah.. aper hal aku ni.. mcm budak2 pulak... hari ni entry aku nak citer pasal kawin... hahah.. lucu la pulak tajuknya... 

Bukan aper... aku ni dah banyak pegi kenduri kawin kawan2 aku... jeles la plak.. bile la aku plak kan.. Baru2 ni aku pegi kenduri kat Sungai Petani jugak.. Buat kat Hotel SP INN... Memang cantik sangat... Grand jer.. aku mcm nak jer buat kat hotel ni.. tapi aku punya budget ciput la plak.. 


Ni la tempatnya.. ina dan jan... Perdana Ballroom...SP INN...


Ni La pengantin yang secocok gitu... ahaksss..... Diorang ni dah lama kawan tau... Alhamdulillah sampai ke jinjang pelamin... tahniah ina.. aku kenal ina ni masa aku keje kat CS (Central Squre) Sungai Petani... Pasangan ni mmg cantikkann.. Sori la pic aku tak berapa cantik.. sebab kamera aku wat hal... menciiiiiiiiiiiii.....:-/...


Aku tak sangka lak terserempak dengan kawan aku masa aku blaja kat KOMUNITI Sungai Petani.. Namanya Hawa... Ni pon dah kawin.. baru jer pas pantang.. jelesnya.. aku nak baby gak... bile nak kawin ni.. Tak per la.. bagi chance kat kawan2 dulu lah... Tak der putera idaman lagi nak datang ni... hehehe


Ni plak kawan baik aku... dari kecik lagi kami kawan... Namanya oni... Muda dari aku 2 tahun.. Dier pon dah kawin... Cantikkan... Pasangan yang secocok sangat... aku suker...


Ambik berkat.. mana la tau cepat jodoh ku tiba... hahah... Gatal la aku ni...

Aper pun aku nak ucapkan Semoga berbahagia pada kawan2 aku ni.. semoga kekal hingga ke akhir hayat... 

Assalamualaikum....

Friday, March 18, 2011

Brush up on your #MIXfm music knowledge and play JD & Dilly’s Short Cuts to RM 50,000. Find out more

Brush up on your #MIXfm music knowledge and play JD & Dilly’s Short Cuts to RM 50,000. Find out more

#DiGiSuperReload kini kembali dengan promosi terhebat! Isi semula dengan pelan-pelan DiGi Prepaid dan nikmati ganjaran-gajaran hebat dengan percuma. Cuba hari ini.

#DiGiSuperReload kini kembali dengan promosi terhebat! Isi semula dengan pelan-pelan DiGi Prepaid dan nikmati ganjaran-gajaran hebat dengan percuma. Cuba hari ini.

Kerinduan Itu Tak Pernah Hilang 19/3/2011


hm... tetiba plak malam ni teringat pada cinta lama... cinta yang pernah membahagiakan.. cinta yang pernah melukakan... bila teringat hati ni rasa bahagia sangat.. walau dah jauh pergi namun susah pulak nak lupakan... dah sedaya upaya aku cuba tapi tetap datang jugak... kan baik datang real jer... heheheh


Tak perlulah ingatkan kenangan yang melukakan hati.. just ingat pada kenangan yang bahagia masa dulu.. kenangan yang melukakan hati aku dan aku tahu dia juga terluka... Maaf kan aku sayang... Tak terniat untuk lukakan hatimu... (acewah... kalau la kekasih lama baca ni kan best)


Ape pun aku sangat merinduinya... terlalu merindui terlalu mencintainya... Segalanya aku tak boleh ekspress dengan kata2... kerana kenangan antara aku dan dia terlalu berharga... cinta yang diberikan tiada tandingan.. Namun aku juga perlu membuka pintu hati untuk org lain... Cuma aku belum bersedia menerima cinta.. takut aku terluka lagi... 


Kasih..
Dengarlah Hatiku Berbicara..
Berbicara hanya Tentang Dirimu..
Kerana Aku Sangat MENCINTAIMU..


Kasih..
Kerana Cintamu..
Aku Tidak Bisa Melupakanmu...
Aku terlalu MERINDUIMU...


Assalamualaikum.....

Thursday, March 17, 2011

Gud Morning... 18/3/2011





Bunga ni aku berikan pada sesiapa yang membaca blog aku, kepada follower aku juga... aku pon tak tahu aper makna di sebalik colour bunga ni.. dah warna cantik aku pon ambik jer la.. heheh... Ucapan SELAMAT PAGI UNTUK SEMUA... semoga hari ini akan lebih baik dari semalam... INSYAALLAH....


Korang dah bfast ke pagi ni.. kalau belom datang la umah... aku masak hari ni... Spegetti Bolognise dengan Mashroom... 


huhuhu.. sedapnyer... korang nak ker.. bagi alamat nama penuh dan jugak.. no fon... jangan lupa be my follower first... heheheh... nanti dalam masa 5 minit sampai umah masing2...


Oklah.. i want to eat now... bye all... muahhhhhhhhhhhhh


Assalamualaikum

Tuesday, March 15, 2011

Gathering Di Port Dickson Bersama Geng Kapal.. 14-15/3/2011


Hai All... ape kabar..
Sori dah lama tak post aper2 dalam ni.. aku bz sgt.. hahah.. mcm keje besar lak kan.. padahal kerani jer..Tapi aper pun aku bersyukur kerana umur aku aku baru 19 tahun dah dapat keje ngan kerajaan... Alhamdulillah Ya Allah...



Aku baru je balik dari PD(Port Dickson) korang tahu tak kat mana ni.. kat Negeri Sembilan... Sebenarnya aku teman jer...Kakak aku hubby dier org kapal.. So, diorang ader buat perjumpaan... Perjalanan jauh.. dari Sungai Petani ke PD.. Jauh nyer la.. 7 jam rasanya.. Aku ni peneman la.. Pastu tukar2 drive keta.. biasa la.. mana la nak boleh drive dengan anak kecik.. kesian la plak.. Aper pun aku pun enjoy jugak la..


Tema Majlis ni Hawaii.. ALOHA WAKIKI... Aku ni tak la pandai sgt nak dress up yang cantik.. aku pakai je la yang mana boleh...




Amacam.. cantik tak... boleh la kan... ader gak yang pakai betul2 mcm hawaii.. aku ni ala2 ja... tapi memang semua cantik2... aku bosan la sket sebab tak der kawan... Tapi Aku dapat kawan baru


Ni Dia.. namanya MAIZA.. Ni Pon kawin ngan org kapal gak.. hm... mana aci.. aku nak jugak.. heheh.. gatal la pulak... sajer jer... Senang jer diorang jumpa... aku tanya beberapa orang mcm mana jumpa suami... semuanya dalam internet.. bagus tul.. suker aku.. Aku penah la sekali jumpa org kapal ni.. tapi akku ni buat tak tahu jer.. hahah... perangai yang sedia ader... Tak der masa nak layan...




Sori pic tak berapa clear... anak buah aku dan maknya... Comel kan.... 


Ok la.. aku dah tak larat ni... baru sampai kul 8 tadi...  LAst Picture..






Gud nite... Assalamualaikum......

Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...