Tinggalkan nama dan URL ok... tq

Friday, October 18, 2013

Terima Kasih bakal keluarga baru

Rasanya tak terlambat lagi nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua... Lebih-lebih lagi pada keluarga saya dan juga kepada bakal keluarga baru saya...

3 hari berada di Pahang tidak dijangka layanan mereka amat baik... Saya sgt gembira dan senang hati.. Mulanya susah jugak nak buat keputusan pergi sana... Tapi kesayangan saya meyakinkan saya.. Thanks to u my Mr.One.....i love lah... heheh... Tapi saya bukan pergi sorang yer... my little sis and bro pun ade... mana bleh pg sorang tak kawen lagi... 

Kesayangan saya dah kenal family saya.. ape salahnya sy pulak kenal dengan family kesayangan saya... Mak,ayah,kakak2 dan adik2 yang sporting buat saya tak kekok untuk bercakap.. almaklumlah saya ni bukan pandai sgt nak bercakap dengan orang yang baru saya kenal.... kesayangan sy pun tak der la tinggal saya keseorangan... tq sayang.. 

ni ader la pic aktiviti semasa saya di pahang....


Thanks kepada bakal2 ipar and my mr.love for sweet moment.... Thanks untuk adik2 saya juga sudi menemani saya... Love u all....

Thursday, August 29, 2013

Happy Birthday 4 u And Me

HAPPY BIRTHDAY TO YOU... HAPPY BIRTHDAY TO YOU.. HAPPY BIRTHDAY TO MY SAYANG.. HAPPY BIRTHDAY TO YOU...

SEMOGA PANJANG UMUR.. DIMURAHKAN REZEKI... SEMOGA DIRAHMATI SELALU.. 

HAPPY BIRTHDAY 4 US SAYANG... 

HARI NI HARI PERTAMA KITA SAMBUT BIRTHDAY SAMA... SEMOGA IA AKAN KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT.. SEMOGA YG KITA IMPIKAN AKAN TERLAKSANA INSYAALLAH... LOVE U SO MUCH SAYANG



Friday, July 26, 2013

Menunggu Untuk Esok......

Assalamualaikum... Hm... Tak der aper nak citer hari ni... But Hati aku hari ni happy sgt.. Happy dari semalam lagi sebenarnya... Biasa la kan.. buah hati dah balik.. Alhamdulillah dah semakin baik baik dan baik..

Yang paling best esok nak jumpa.. Tak sabar sebenarnya.. Cepat skit untuk esok... Miss u so much la sayang.. heheheh.. Tu blom jadi hubby lagi.. Insyaallah coming soon... Doa2kan la yer.. Semoga Allah menguatkan jodoh kita... Selalu aku doakan...

Pertemuan yang aku tak pernah sangka.. Eh.. bukan pertemuan perkenalan sebenarnya.. Perkenalan pertama yang tak pernah terdetik dihati aku untuk menyayangi insan yang bersama Izuan.. Bagi aku lelaki semua sama ja.. Tapi dia berjaya membuka pintu hati aku untuk menerima dia.. berjaya meyakinkan aku bahawa dia betul2 ikhlas dengan aku.. Bukan mudah sebenarnya menerima dia.. Dari aku tak suka tetiba aku suka.. Dari mata turun ke hati... hmm... Aku bahagia kenal dengan dia.. Semoga dia membahagiakan aku sehingga akhir hayat... Bukan dier je but each other...

Alhamdulillah jugak family aku menerima kehadiran dier... Teruja jugak la aku bila tengok semua org senang dengan dier... Dier pun seronok bertemu keluarga aku.. Dengan famili dier jer aku tak kenal lg.. Mak dier cuma tengok pic aku jer.. Teruja jugak aku bila his mom kata aku cute... Hehehehehhe kembang la jugak.. hope mak dier boleh menerima aku bila jumpa real nanti.. sekadar tengok pic tak bleh.. Insyaallah..

Terima Kasih sayang sudi menerima b seadanya.. Menerima kekurangan b.. B harap kita akan love each other.. care each other... love till jannah... Aminnnn..


Lihat Yang Lain Juga Yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...